Firmă consultanță protecția mediului Buzău

  • S.C. ALMA WATER PROIECT S.R.L. este o societate cu capital românesc ce activează în domeniul gospodăririi apelor și al protecției mediului.

  • Societatea se bazează pe o echipă de tineri ce dețin o bază solidă de cunoștințe și experiență, acumulate atât prin desfășurarea activității în cadrul unor instituții publice, cât și în cadrul unor societăți private.

  • Societatea ALMA WATER PROIECT S.R.L. este atestată de Ministerul Mediului și Schimbărilor Cimatice pentru elaborarea documentațiilor de gospodărire a apelor.

  • Avem în echipa noastră specialiști calificați atât pentru elaborarea documentațiilor tehnice de gospodărire a apelor, cât și pentru realizarea gestiunii deșeurilor și îndeplinirea tuturor atribuțiilor unui responsabil de mediu.

  • Până în prezent, experiența acumulată de noi în elaborarea documentațiilor tehnice și vizualizarea amplasamentelor a fost, pentru societăți și instituții publice localizate în bazinele hidrografice Buzău - Ialomița , Argeș - Vedea și Prut - Bârlad, respectiv județele Buzău, Prahova, Ialomița, Călărași, Dâmbovița, Brăila, Ilfov, Covasna, Brașov, Giurgiu, Galați, însă vă stăm la dispoziție pentru orice zonă din țară.

Certificări

  • S.C. ALMA WATER PROIECT S.R.L. deține propriul atestat eliberat de Ministerul Mediului și Schimbărilor Climatice, pentru elaborarea documentațiilor de gospodărire a apelor.

  • De asemenea, societatea se bazează pe o echipă de specialiști calificați atât pentru elaborarea documentațiilor tehnice de gospodărire a apelor, cât și pentru realizarea gestiunii deșeurilor și îndeplinirea tuturor atribuțiilor unui responsabil de mediu.

  • Experiența acumulată de noi a fost, pentru societăți sau instituții publice localizate în bazinele hidrografice Buzău - Ialomița , Argeș - Vedea , Prut - Bârlad și Siret, respectiv județele Buzău, Prahova, Ialomița, Călărași, Dâmbovița, Brăila, Ilfov, Covasna, Brașov, Giurgiu, Galați, însă vă stăm la dispoziție pentru orice zonă din țară.

Echipa noastră vă stă la dispoziție cu servicii gratuite de consultanță pentru:

avize gospodărirea apelor

autorizații gospodărirea apelor

externalizarea serviciilor de gospodărire a apelor

managementul apelor uzate

acorduri de mediu

autorizații de mediu

managementul deșeurilor

externalizare servicii de mediu

Copyright 2016 by S.C. Alma Water Proiect S.R.L.